Cilj Programa je poljoprivrednicima u područjima koja su do 2023. godine bila u statusu područja s prirodnim ili ostalim posebnim ograničenjima u skladu s Pravilnikom o određivanju područja s prirodnim ili ostalim posebnim ograničenjima („Narodne novine“ br. 38/19), a taj su status izgubile od 2023. godine u skladu s Pravilnikom o određivanju područja s prirodnim i ostalim ograničenjima („Narodne novine“ br. 27/23 i 50/24), osigurati kompenzacijsko plaćanje u 2024. godini radi nadoknade gubitka dohotka.

Zahtjev za potporu se popunjava i podnosi putem AGRONET-a zaštićene mrežne aplikacije Agencije za plaćanja u roku 30 dana od dana stupanja na snagu Pravilnika odnosno od 12. rujna do 12. listopada 2024. godine.

Sve detalje o uvjetima prihvatljivosti i provedbi Programa možete pronaći na https://www.apprrr.hr/program-kompenzacijske-mjere-potpore-depopuliranim-podrucjima-za-2024-godinu/, gdje se nalazi i popis potencijalnih korisnika programa kompenzacijske mjere potpore depopuliranim područjima za 2024. godinu.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content