Poštovani roditelji,

Općina Križ je osigurala sredstva za provođenje edukativnih i sportskih aktivnosti u Dječjem vrtiću Križić-kružić uz sufinanciranje Ministarstva demografije i useljeništva.

Riječ je o pilot projektu Ministarstva demografije i useljeništva čija je svrha bilo financijsko rasterećenje obitelji s predškolskom i osnovnoškolskom djecom te poticanje jednakog uključivanja i povećanja obuhvata djece koja sudjeluju u edukativnim, kulturnim i sportskim aktivnostima na području cijele Republike Hrvatske, što pridonosi njihovom cjelokupnom razvoju i obrazovanju.

Programi verificirani od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih  koji će se provoditi u Dječjem vrtiću Križić-kružić su: 

  1. Kraći sportski program,
  2. Kraći program ranog učenja engleskog jezika,
  3. Kraći program poticanja matematičkih kompetencija. 

Programi će biti besplatni za sve polaznike i mogu se prijaviti djeca polaznici vrtića i djeca koja ne polaze Dječji vrtić Križić-kružić, a s područja Općine Križ.

Provođenje programa odvijati će se od sredine rujna 2024.g. do kraja lipnja 2025.g. dva puta tjedno u trajanju od 45 min., u popodnevnim satima (nakon 16h). 

Svoje dijete možete prijaviti na jedan od programa do petka 13. rujna 2024. godine do 14,00 sati na e-mail: 

psiholog@dv-krizic-kruzic.hr

Djecu na programe prijavljujete prema njihovim afinitetima, a ukoliko bude potrebno Stručno povjerenstvo vrtića će predložiti drugi program. 

Programi su predviđeni za djecu od 4 do 7 godina, a u slučaju većeg broja prijava, prednost će imati starija djeca.

„Ovaj dokument izrađen  je uz financijsku podršku Ministarstva demografije i useljeništva. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.“

                    „Ovaj Projekt provodi se uz financiranje Ministarstva demografije i useljeništva.“

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content