NOVA ULAGANJA U ZDRAVSTVO U OPĆINI KRIŽ

Općina Križ, temeljem zahtjeva djelatnika Ambulante u Križu ovih je dana postavila četiri klimatizacijska uređaja za ugodni boravak svih, u prostoru Doma zdravlja Zagrebačke županije, Ispostave Ivanić-Grad, lokacije Križ. Osim suglasnosti na postavljanje klima uređaja, ovih je dana s Domom zdravlja Zagrebačke županije dogovoren i nastavak suradnje u osiguravanju kontinuirane zdravstvene zaštite žena u Općini Križ. Naime i ove će godine Općina Križ izdvojiti sredstava u iznosu 6.000,00 EUR-a za sufinanciranje dolaska specijalista ginekologije u Ispostavu Ivanić-Grad, lokaciju Križ.

Raspisan Javni natječaj za dodjelu financijske potpore sportskim udrugama od interesa za Općinu Križ u 2024. godini

Općina Križ poziva sportske udruge, koje se bave sportskim djelatnostima sukladno Zakonu o sportu, a čiji su programi usmjereni na zadovoljavanje javnih potreba u sportu od interesa za Općinu Križ, da prijave svoje programe, projekte na Javni natječaj za dodjelu financijske potpore sportskim udrugama od interesa za Općinu Križ u 2024. godini.

Ukupno planirana vrijednost Javnog natječaja za dodjelu financijske potpore sportskim udrugama od interesa za Općinu Križ u 2024. godini je =25.000,00 EUR-a (slovima: dvadesetpettisućaeura). Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu, projektu je 5.000,00 EUR-a, a najveći iznos po pojedinom programu, projektu je 20.000,00  EUR-a.

Okvirni broj planiranih ugovora za sklapanje je 3.

Rok za podnošenje prijedloga programa, projekata je zaključno s danom 06. rujna 2024. godine.

Detaljnije u tekstu Javnog natječaja i Uputama za prijavitelje:

OBRASCI

Skip to content