SPORTSKI VIKEND PRED NAMA

Za sve ljubitelje sporta ovog vikenda biti će mnogo događanja u Općini Križ.

Danas započinje teniski turnir na sportskom parku koji traje sve do nedjelje, a u subotu u Obedišću starta tradicionalni memorijalni  nogometni turnir. Rukomet možete pogledati u nedjelju u sportskoj dvorani Osnovne škole Milke Trnine gdje je naš ženski rukometni klub Trnina, domaćin ženskom rukometnom turniru koji ove godine ima međunarodni predznak.

30.08.2024. (petak) do 01.09.2024. (nedjelja)
– od 9 sati TENISKI TURNIR KRIŽEVO 2024.; u organizaciji Teniskog kluba Križ; Sportski park u Križu

31.08.2024. (subota)

– od 18 sati MEMORIJALNI TURNIR HODAK-PETRLIĆ-DED-KOS; u organizaciji NK Mladost Obedišće; nogometno igralište NK Mladost u Obedišću

01.09.2024. (nedjelja)

– od 10 do 18 sati MEĐUNARODNI MEMORIJALNI ŽENSKI RUKOMETNI TURNIR MILKA TRNINA; u organizaciji ŽRK Trnina Križ; Sportska dvorana u Križu

JAVNI POZIV ZA ZAPOŠLJAVANJE NA ODREĐENO VRIJEME NA PROJEKTU „ZAŽELI JEDNAKOST ZA SVE!“

Na temelju odluke o financiranju Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike; KLASA: 984-01/23-01/29, URBROJ: 524-07-02-01/2-23-14 od 3. siječnja 2024. godine i Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Zaželi jednakost za sve! Kodni broj: SF.3.4.11.01.0243 od 7. veljače 2024. godine koji se financira iz Europskog socijalnog fonda plus kroz Program učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027., te članaka 54. i 101. Statuta Općine Križ („Glasnik Zagrebačke županije“ br. 11/21 i 57/23), Općinski načelnik Općine Križ objavljuje

JAVNI POZIV ZA ZAPOŠLJAVANJE NA ODREĐENO VRIJEME NA PROJEKTU „ZAŽELI JEDNAKOST ZA SVE!“_ SF.3.4.11.01.0243

Na radno mjesto:

Radnik/ca na određeno vrijeme za pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom

  • Broj izvršitelja: 1
  • Vrsta zaposlenja: rad na određeno vrijeme – 28 mjeseci
  • Radno vrijeme i plaća: puno radno vrijeme, predviđena neto plaća 677,00€
  • Mjesto rada: područje Općine Križ

Opis poslova:

Organiziranje prehrane u kućanstvima starijih i nemoćnih osoba i osoba s invaliditetom, obavljanje kućanskih poslova, održavanje osobne higijene, zadovoljavanje svakodnevnih potreba ciljane skupine. Pomoć u dostavi namirnica i pripremi obroka, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova, pomoć pri oblačenju i svlačenju, briga o higijeni, pomoć u socijalnoj integraciji, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.), pružanje podrške ciljanim skupinama kroz razgovore i druženja.

Pružatelj usluga će pružiti uslugu najmanje 6 pripadnika ciljane skupine.

Na javni poziv se mogu prijaviti osobe oba spola.

Prijavitelji moraju ispunjavati sljedeće uvjete kako bi bili prihvatljivi kandidati za provedbu postupka odabira kandidata za zapošljavanje:

  • punoljetnost
  • hrvatsko državljanstvo
  • minimalno osnovnoškolsko obrazovanje

Kandidati su dužni prijavi na javni poziv priložiti:

  • Ispunjeni i vlastoručno potpisan Obrazac 1. – Prijava na Javni poziv za zapošljavanje – Križ
  • Životopis
  • Dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika osobne iskaznice, vojne iskaznice, putovnice ili domovnice)
  • Preslika svjedodžbe o završenoj školi
  • Dokaz o radnom iskustvu ako ga prijavitelj ima (e-HZMO elektronički zapis, potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje)
  • Uvjerenje nadležnog suda da se protiv prijavitelja ne vodi kazneni postupak, ne starije od šest mjeseci od dana objave natječaja
  • Obrazac 2. – Privola za Javni poziv za zapošljavanje – Križ

Obrazac 1. i Obrazac 2. mogu se preuzeti na internetskoj stranici Općine Križ www.opcina-kriz.hr ili osobno u Općini Križ, Trg Svetog Križa 5, 10314 Križ, radnim danom od 8:00 do 15:00 sati.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u Javnom pozivu te koja je vlastoručno potpisana. Nepotpune prijave i prijave koje su stigle izvan datuma za dostavu prijava neće se uzeti u razmatranje.

Pisane prijave podnose se osobno ili preporučenom poštom u roku od 8 dana od dana objave na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na adresu: Općina Križ, Trg Svetog Križa 5, 10314 Križ u zatvorenoj omotnici s naznakom „Javni poziv za zapošljavanje – Zaželi jednakost za sve!“.

Osobe koje ispunjavaju uvjete Javnog poziva bit će pozvane na intervju na temelju kojeg će se formirati rang lista kandidata. O ishodu izbora kandidata koji ispunjavaju tražene uvjete podnositelji prijave bit će obaviješteni u zakonskom roku.

Općina Križ zadržava pravo na poništenje Javnog poziva bez određenog razloga.

OPĆINSKI NAČELNIK OPĆINE KRIŽ:
Marko Magdić, mag.oec.

FOTOGALERIJA PROTEKLOG VIKENDA DANA OPĆINE KRIŽ

Doista nije lako skupiti dojmove i pozitivnu atmosferu koja je ovog vikenda vladala našom Općinom Križ. Stoga objavljujemo fotografije događanja od petka 23. do nedjelje 25. kolovoza koje će barem malo dočarati doživljaj i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u organizaciji ili tek bili dio programa.

Događanja u sklopu obilježavanja Dana Općine Križ traju sve do kraja rujna zato najave svega pratite na internet stranici Općine Križ i društvenim mrežama.

Hvala!

ONLINE: NIKSIC.raw / Općinu Križ |

OBAVIJEST O DEZINSEKCIJI KOMARACA NA PODRUČJU OPĆINE KRIŽ  

Škarda-sanitarna zaštita d.o.o. Čazma vršiti će larvicidno i adulticidno tretiranje komaraca na području Općine Križ (Bunjani, Donji Prnjarovec, Gornji Prnjarovec, Johovec, Konšćani, Križ, Mala Hrastilnica, Novoselec, Obedišće, Okešinec, Razljev, Rečica Kriška, Širinec, Šušnjari, Velika Hrastilnica, Vezišće) dana 29. kolovoza 2024. godine uranim jutarnjim satima. 

Tretiranje će se provoditi sa zemlje aparatima mobil-star i Swinfog, te izlaganjem granula larvicida, insekticidnim sredstvima III skupine na bazi permetrina i temefosa.                       

Insekticidna sredstva koja se koriste prilikom dezinsekcije komaraca imaju brzo početno djelovanje i dugo rezidualno djelovanje, što u  konačnici rezultira smanjenjem populacije komaraca u svim njihovim razvojnim stadijima, od ličinki do adulta. Navedeni insekticidi neznatno su opasni za čovjeka i njegovu okolinu, a u okolišu ne zaostaju, jer su biorazgradivi.

Insekticidi imaju Odobrenje i Rješenje Ministarstva zdravlja RH.

U slučaju lošijeg vremena tretiranje se prenosi na slijedeći naredni dan bez oborina.

Kontakt osoba Vedran Diktić mob: 099/2642-897.

Natječaj za upražnjeno radno mjesto – Radnik na održavanju čistoće javnih površina

Trgovačko društvo Poduzetnička zona Križ d.o.o., Zagrebačka 7, Križ, OIB: 88060877962 dana 23.08.2024. raspisuje Natječaj za upražnjeno radno mjesto – Radnik na održavanju čistoće javnih površina 1 (jedan) izvršitelj na određeno vrijeme s punim radnim vremenom uz probni rad u trajanju od 3 mjeseca.

Uvjeti koje kandidat mora ispunjavati:

  • završena osnovna škola
  • radno iskustvo nije potrebno

Kandidati za radno mjesto su dužni priložiti:

  • životopis (poželjno je navesti broj telefona ili mobitela kandidata)
  • dokaz o završenoj školi (preslika)
  • presliku osobne iskaznice

lsprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a prije izbora kandidata predočit će se izvornik.

Opis poslova:

  • obavlja poslove čišćenja smeća, lišća, pokošene trave i otpadaka s javnih površina, a naročito javnih zelenih površina,
  • sakuplja otpatke, prazni kontejnere i košarice te kante za otpad,
  • podrezuje stabla i grmlje u parkovima,
  • dnevno čišćenje i uređivanje površina na „zelenim“ otocima
  • obavlja poslove košnje trave,
  • obavlja poslove čišćenja snijega,
  • obavlja ostale lakše fizičke poslove,
  • ispomoć na ostalim fizičkim poslovima (prijenos lakšeg tereta, postavljanje prometnih znakova, stupova, košara i kanti za otpad, posuda za cvijeće, izvođenje pripremnih i završnih pomoćnih građevinskih radova i dr.)
  • obavlja ostale zadaće po nalogu poslovođe, Voditelja Odsjeka za komunalne poslove i Direktora

Mjesto rada: Križ

Radno vrijeme: u pravilu jednokratno, ujutro 7-15 sati

Svi izrazi koji se koriste u tekstu, a imaju rodno značenje, bez obzira jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu, obuhvaćaju na jednak način i muški i ženski rod. Na natječaj se mogu javiti kandidati oba spola, sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova.

Pisane prijave s dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj omotnici uz obaveznu naznaku:

„PRIJAVA NA JAVNI NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO RADNIK NA ODRŽAVANJU ČISTOĆE JAVNIH POVRŠINA – NE OTVARATI“ na adresu: PODUZETNIČKA ZONA KRIŽ D.O.O., ZAGREBAČKA 7, 10314 KRIŽ.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se do zaključno s danom 30.08.2024. godine, a natječaj je objavljen dana 23.08.2024. godine na oglasnoj ploči Poduzetničke zone Križ d.o.o., internet stranici Poduzetničke zone Križ d.o.o.  https://www.poduzetnicka-zona-kriz.hr,  internet stranici Općine Križ https://www.opcina-kriz.hr.

Potpunom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju. Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Dostavljena dokumentacija neće se vraćati osim ukoliko se radi o dokumentu u originalu kojim se dokazuje ostvarivanje prava prednosti. Osoba koja ne podnese pravodobnu i potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj.

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan/na je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.

Kandidat koji može ostvariti pravo prednosti kod prijama sukladno članku 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17, 98/19 i 84/21), članku 48.  Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata („Narodne novine“ broj 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13 i 98/19), članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“ broj 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20) , dužan/a se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (“Narodne novine” broj 121/17, 98/19 i 84/21) te članku 48.  Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata („Narodne novine“, broj 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13 i 98/19)   uz prijavu na natječaj dužan/a je priložiti, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/pristup-informacijama/zaposljavanje-u-drzavnoj-sluzbi/843

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“, broj 157/13, 152/14, 98/18 i 32/20) uz prijavu na javni natječaj dužan/a je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Nakon utvrđivanja liste kandidata prijavljenih na natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja, čije su prijave pravodobne i potpune, pozvat će se na razgovor (intervju).

O vremenu i mjestu održavanja intervjua kandidati će biti obaviješteni telefonski odnosno na kontakt naveden u priloženoj dokumentaciji ili na drugi način.

Izabrani kandidat pozvati će se da u primjerenom roku, a prije donošenja odluke o zapošljavanju, dostave izvornike priloženih preslika iz natječaja, uz upozorenje da se nedostajanje traženih isprava smatra odustajanjem od natječaja.

Ako se na natječaj ne prijave osobe koje ispunjavaju propisane i objavljene uvjete, odnosno ako prijavljeni kandidati ne zadovolje na intervjuu, Uprava društva obustaviti će postupak po ovom natječaju.

Prijavom na natječaj kandidati/kinje su izričito suglasni da Poduzetnička zona Križ d.o.o. može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka  (“Narodne novine” broj 42/18).

Kandidati će biti obaviješteni o ishodu natječajnog postupka usmeno, telefonski (odnosno na kontakt naveden u priloženoj dokumentaciji) ili na dr. način nakon intervjua svih kandidata (čije su prijave pravodobne i potpune), pri čemu će Odluka o zapošljavanju – Radnik na održavanju čistoće javnih površina biti objavljena na mrežnim stranicama (web stranici) Poduzetničke zone Križ d.o.o. www.poduzetnicka-zona-kriz.hr i na oglasnoj ploči.

Uprava društva zadržava pravo poništenja natječaja i ne odabira niti jedne pristigle prijave na natječaj.

Poduzetnička zona Križ d.o.o.
Direktor
Bojan Zoger dipl.ing.

U NEDJELJU 25. KOLOVOZA KOTLOVINA, BICIKLIJADA TE OLDTIMERI

Ako ste  mislili da će ova nedjela biti dan odmora nakon petka i subote u Križu, varate se, jer ove sadržaje nikako ne smijete propustiti!

Od 10 sati započinje Kotlovinijada Udruge branitelja Općine Križ koja će okupiti dvadesetak  ekipa sa zajedničkim ciljem, spravljanja najbolje kotlovine. Svi posjetitelji moći će i kušati kotlovinu od 13 sati.

U 11 sati starta obiteljska biciklijada koja tradicionalno potiče rekreaciju i druženje obitelji u prirodi, a i ove godine biciklistima je domaćin Mjesni odbor Konšćani. Biciklijadu organizira Općina Križ uz potporu Vatrogasne zajednice Općine Križ, Gradskog društva Crvenog križa Ivanić-Grad i Biciklističkog kluba Ivanić.

Bicikliste na povratku u Križ očekuje okrjepa, a i mogućnost razgledavanja starodobnih vozila i to od 13 sati u sklopu Susreta vlasnika povijesnih vozila OTK Ivanić-Grad „25 srebrnih“.

SUBOTA REZERVIRANA ZA SAJAM, VITEŠKI TABOR I PRLJAVO KAZALIŠTE!

Sve je spremno za najzanimljiviji vikend u Križu. Nakon dječjih aktivnosti i zabave u petak,  slijedi subota 24. kolovoza 2024. godine, te puno zanimljivih sadržaja za sve generacije tijekom cijelog dana. Sve će kulminirati večernjim nastupom DJ-a uz pratnju saksofona te koncertom Prljavog Kazališta koje nastupa ponovno u Križu nakon 20 godina i to na pozornici na trgu na centru Križa.

Od ranog jutra započinje Fišijada ŠRU Šaran u Vezišću. Također u jutarnjim satima Križ će ispuniti umjetnici, slikari sudionici likovne kolonije pod nazivom „Križ u srcu Moslavine“ koju za Općinu Križ organizira Popovačka udruga likovnih stvaralaca Moslavački štrk. Sve slike s kolonije bit će prezentirane, odnosno izložene na izložbi u Galeriji Križ 6. rujna 2024. godine u 18 sati.

Od 14 sati u Parku u Križu započinje 12. tradicionalni Sajam obrta i rukotvorina na kojem osim meda, ukrasnih mirisnih svijeća, bučinog ulja, likera, keramike, nakita i ostalih rukotvorina, možete kušati i vino Udruge vinara i vinogradara Škaf Križ, a zabavljat će nas pjesmom i plesom KUD Graničar i Udruga umirovljenika Općine Križ.

U goste nam po prvi put dolazi “Red Čuvara grada Zagreba“,  udruga za antičku, srednjovjekovnu i ranonovovjekovnu oživljenu povijest i kulturu. Posjetitelji će moći vidjeti viteški tabor, šatore, oružje, oklope i drugu različitu opremu i odjeću. Moći će također vidjeti prikaz liječenja u jedinoj terenskoj srednjovjekovnoj bolnici, metode liječenja tadašnjih bolesti i ozljeda, ljekovito bilje, a moći će se i okušati u srednjovjekovnom streličarstvu te radionicama mačevanja. Vitezovi će prikazati i stilove borbe različitim oružjima.

Za sve kreativce u sklopu Sajma održat će se i ove godine od 15 sati RECIKLAŽA- kreativna radionica za djecu i odrasle Udruge ženske ruke iz Križa u suradnji s Ivakopom d.o.o. Ivanić-Grad. Od 15 sati slijedi i edukacija o udomljavanju životinja Društva za zaštitu životinja Zlatni čagalj, Ivanić-Grad.

Za sve ljubitelje finih oblizeka i ove godine, ponudu slatkog ali i slanog pripremili su Kriški oblizeki, odnosno DND Vladimir Nazor Križ.

Od 20 sati na velikoj pozornici nastupa DJ- a Claudio Madirazza i saksofonista Dominik Grgić, a nakon njih u 22 sata nastupaju Prljavci!


24.08.2024. (subota)

– od 8 do 12 sati FIŠIJADA; u organizaciji ŠRU ŠARAN; ribnjak Milka Trnina, Vezišće; podjela fiša od 12 sati

– od 10 sati LIKOVNA KOLONIJA „KRIŽ U SRCU MOSLAVINE“; u organizaciji Popovačke udruge likovnih stvaralaca “Moslavački štrk“

– od 14 do 21 sat SAJAM OBRTA I RUKOTVORINA; park u Križu (Pokrovitelj Zagrebačka županija)

– 15 sati RECIKLAŽA- KREATIVNA RADIONICA ZA DJECU I ODRASLE; Udruga ženske ruke u suradnji s Ivakop d.o.o. Ivanić-Grad, Križ; park u Križu

– od 14 do 20 sati VITEŠKI TABOR REDA ČUVARA GRADA ZAGREBA; srednjovjekovna oživljena povijest, viteške igre, streličarenje, srednjovjekovna bolnica i pisarnica te igre i radionice za djecu; livada u centru Križa

– 15 sati NE KUPUJ – UDOMI!; edukacija o udomljavanju životinja Društva za zaštitu životinja Zlatni čagalj, Ivanić-Grad; park u Križu

– od 15 sati KRIŠKI OBLIZEKI; slatko i slano u ponudi DND-a Vladimir Nazor Križ; park u Križu

– od 17 sati DEGUSTACIJA VINA UDRUGE „ŠKAF“ KRIŽ; park u Križu

– od 17 sati PJESMA I PLES KUD-a GRANIČAR u suradnji s Udrugom umirovljenika Općine Križ; park u Križu

– 20 sati nastup DJ CLAUDIO MADIRAZZA I SAKSOFONIST DOMINIK GRGIĆ; centar Križa

– 22 sata KONCERT PRLJAVOG KAZALIŠTA; centar Križa

– od 24 do 01 sat DJ Claudio Madirazza i Saksofonist Dominik Grgić

U PETAK DJEČJI DAN, A NAVEČER TAMBURAŠI KRALJEVI

Program Dana Općine Križ započinjemo ovog petka 23. kolovoza i to raznovrsnim sadržajem za djecu u parku u Križu, u popodnevnim satima. Osim besplatnih napuhanaca bit će tu i zanimljiv interaktivni sadržaj, igre i radionice koje pripremaju odgojiteljice našeg Dječjeg vrtića Križić-kružić Križ. Oko 18 sati slijedi mađioničarska predstava nakon koje nastupa i klaun Balonko te izrađuje razne figure od balona. Od 21 sat na pozornici u centru Križa, uz ugostiteljsku ponudu, očekuje nas zabava za sve generacije uz domaći bend Tamburaše kraljeve.

PROGRAM 23. KOLOVOZA 2024. GODINE:

  • od 16 do 21 sat DJEČJI DAN U KRIŽU; besplatni sadržaji za djecu u parku u centru Križa
  • BESPLATNI NAPUHANCI
  • INTERAKTIVNA EDUKATIVNA RADIONICA “Čarobni balončići sreće”; Dječji vrtić Križić-kružić Križ
  • 18 sati MAĐIONIČARSKA PREDSTAVA “ČAROBNI TRENUCI”
  • 19 sati KLAUN BALONKO; izrada figura od balona
  • od 21 sat NASTUP TAMBURAŠA KRALJEVA; centar Križa

OBAVIJEST O PRIVREMENOM ZATVARANJU PROMETA PRIGODOM ODRŽAVANJA PROGRAMA DANA OPĆINE KRIŽ 2024. GODINE

U petak 23. kolovoza 2024. godine od 18:00 sati do subote 24. kolovoza u 03:00 sata, bit će zatvoren promet na Trgu Sv. Križa iz svih pravaca, te promet na dijelu Zagrebačke ulice od Trga Sv. Križa do skretanja u Maksimirsku ulicu.

U subotu 24. kolovoza 2024. godine od 18:00 sati do nedjelje 25. kolovoza u 03:00 sata, bit će zatvoren promet na Trgu Sv. Križa iz svih pravaca, te promet na dijelu Zagrebačke ulice od Trga Sv. Križa do skretanja u Maksimirsku ulicu.

U nedjelju 25. kolovoza 2024. godine od 11:00 do 12:30 sati, u vrijeme održavanja starta i cilja Obiteljske biciklijade, privremeno se zatvara promet na Trg Sv. Križa iz Ulice Braće Radića i Ulice Josipa Badalića dok će promet preko Trga Sv. Križa iz smjera Novoselca Ulicom Milke Trnine i Zagrebačkom ulicom biti otvoren.
Istog dana, radi održavanja Jubilarnog susreta vlasnika povijesnih vozila OTK Ivanić-Grad, od 12:30 do 13:30 sati bit će zatvoren promet na Trgu Svetog Križa iz svih pravaca, te promet na dijelu Zagrebačke ulice od Trga Svetog Križa do skretanja u Maksimirsku ulicu.

Spomenuta regulacija prometa u periodu od 23. kolovoza 2024. godine (petak) od 6:00 sati do 25. kolovoza 2024. godine (nedjelja) u 13:30 sati odnosi se i na promet u mirovanju te parkiranje neće biti moguće na Trgu Svetog Križa i dijelu Zagrebačke ulice.

Dio Trga Sv. Križa na kojem se zatvara promet bit će metalnim barijerama/rampama odvojen od ostalih prometnih površina koje su otvorene za promet.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Skip to content