KONCERT PRLJAVOG KAZALIŠTA 24. KOLOVOZA U KRIŽU

Najzabavniji vikend u godini u Općini Križ uvijek je krajem kolovoza, kada se održava najviše događanja povodom dana Općine Križ. Ove godine začiniti će ga svojim nastupom 24. kolovoza 2024. godine legendarni Prljavci!

Velika pozornica ponovno se vrača u centar Križa, na trg, a nastup DJ-a Claudia Madirazza i saksofoniste Dominika Grgića od 20 sati zagrijati će atmosferu za koncert Prljavog kazališta koji starta u 22 sata.
Video Mladen Bodalec

Stanovnicima Zagrebačke županije pa tako i Općine Križ osigurana bolja prometna povezanost

Baš kao i prije dvije godine, Zagrebačka županije ponovno je s prijevoznicima sklopila ugovore te time osigurava kontinuiran i kvalitetan javni autobusni prijevoz. Naime, Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić potpisao je sa šest prijevoznika ugovor o javnom linijskom prijevozu putnika vrijedan 49,5 milijuna EUR-a, što će omogućiti kvalitetnu prometnu povezanost i mobilnost stanovništva županije do 2031. godine.

Ugovor je dio sporazuma između Ministarstva mora, prometa i infrastrukture i Zagrebačke županije. Prema odluci Vlade, oko 37 milijuna EUR-a osigurat će resorno ministarstvo, dok će preostalih 12,4 milijuna eura financirati Zagrebačka županija iz vlastitog proračuna.

Postupkom javne nabave odabrana je zajednica ponuditelja koju čine Čazmatrans promet d.o.o., Autoturist Samobor d.o.o., Ivček prijevoznički obrt, Maluks promet d.o.o., Meštrović prijevoz d.o.o. i Samoborček EU Grupa d.o.o.

Na području Općine Križ tako će i nadalje voziti prijevoznik Maluks promet d.o.o. Ivanić-Grad i to prema već ustaljenom voznom redu i cijenama objavljenim između ostalog i na Internet stranici Općine Križ na poveznici: https://www.opcina-kriz.hr/ok/promet/

Više na: https://www.zagrebacka-zupanija.hr/vijesti/7712/zupan-kozic-s-prijevoznicima-potpisao-495-milijuna

Skip to content