DJEČJI VRTIĆ U ŠKOLSKOJ ULICI DOBIVA NOVO KROVIŠTE

Sa željom stvaranja boljih uvjeta ali i ciljem sustavnog održavanja objekata u javnoj funkciji, pogotovo onih koje koriste najmlađi, Općina Križ pokrenula je postupak i provela javnu nabavu za radove sanacije krovišta na starom objektu dječjeg vrtića u Križu.

Nakon provedene javne nabave potpisan je ugovor za izvođenje radova na sanaciji krovišta Dječjeg vrtića Križić-kružić, objekta u Školskoj 15 u Križu, s poduzećem INSTALIM d.o.o. u ukupnoj vrijednosti 56.131,25 EUR-a. Radovi su započeli i planiraju se izvesti za vrijeme ljetnih praznika odnosno do početka nove pedagoške godine.

OTVARAMO PRIJAVE ZA 12. SAJAM OBRTA I RUKOTVORINA POVODOM OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE KRIŽ

I ove godine Općina Križ organizira Sajam obrta i rukotvorina u sklopu brojnih manifestacija kojima obilježavamo dan Općine Križ. Naš mali, urbani sajam na koji su uvijek dobro došli svi kreativci sa svojim rukotvorinama, obrtnici i OPG-i, održat će se u subotu 24. kolovoza 2024. godine od 14 sati u parku u Križu.
Pozivamo sve zainteresirane, obrtnike, umjetnike, proizvođače domaćih proizvoda iz Općine Križ i okolnih jedinica lokalne samouprave da nam se pridruže u želji da našim sugrađanima i svim posjetiteljima ponudimo nekomercijalnu, unikatnu ponuda rukotvorina, domaćih likera, meda, sira i ostalih prerađevina od lavande, bučinog ulja, ručno rađenih predmeta i slično.
Uz Sajam obrta i rukotvorina pripremili smo zanimljive sadržaje za djecu i odrasle. Ponovno će nam se pridružiti Društvo Naša djeca Vladimir Nazor Križ sa svojim slatkim i slanim Kriškim oblizekima, bit će tu pjesme i plesa KUD-a Graničar u suradnji s udrugom umirovljenika Općine Križ, a Udruga Škaf iz Križa i ove godine priprema degustaciju vina svojih članova. Za najmlađe pripremili smo i pravu poslasticu u obliku viteškog tabora Reda čuvara Grada Zagreba. Večer završava koncertom grupe PRLJAVOG KAZALIŠTA.
Budući da je sudjelovanje na sajmu besplatno, a broj izlagača ograničen, molimo sve zainteresirane udruge, zadruge, OPG-e te sve ostale kreativce, da se za sudjelovanje na Sajmu obrta i rukotvorina 24. kolovoza 2024. godine (subota), prijave najkasnije do 20. kolovoza 2024. godine.
Prijavnicu za Sajam obrta i rukotvorina možete dobiti u Općini Križ ili je preuzeti u prilogu.

Ispunjenu prijavnicu s prilozima (preslikom odgovarajuće isprave, presliku upisa u registar /upisnik u kojem je izlagač registriran/upisan) pošaljite na adresu elektroničke pošte: info@opcina-kriz.hr ili sladjana.vasiljevic@opcina-kriz.hr ili na adresu Općine Križ, Trg Sv. Križa 5, 10314 Križ.
Osoba za kontakt: Slađana Vasiljević (091/2824-599 ili 01/2031-518)
.

Skip to content