Regulacija prometa na blagdan Svi sveti u Križu

Povodom blagdana Svi sveti, na dan 01.11.2023. godine (srijeda) od 07:00 do 19:00 sati, na prilaznim pravcima prema mjesnom groblju Križ, regulacija prometa organizira se na sljedeći način:

  1. Promet u Zagrebačkoj ulici u Križu jednosmjeran je u smjeru Križa – od raskrižja sa županijskom cestom Ž3124 do raskrižja s Maksimirskom ulicom u Križu,
  2. Promet u Maksimirskoj ulici u Križu jednosmjeran je od Zagrebačke ulice do parkirališta kod mrtvačnice.

Regulacija prometa iz točke I. vrijedi za sva vozila osim za vozila hitne službe, vatrogasna vozila i vozila Ministarstva unutarnjih poslova.  

OBAVIJEST O OBILJEŽAVANJU BLAGDANA SVI SVETI

Općina Križ u suradnji s Udrugom hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata 91. Otok Ivanić, Udrugom branitelja Općine Križ te ostalim udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, dana 30. listopada 2023. godine (ponedjeljak), obilježit će blagdan Svi sveti i to prema sljedećem redoslijedu:        

  • 10,00 sati – Polaganje vijenca i paljenje svijeća kod Centralnog križa na groblju u Križu (polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod centralnog križa na groblju u Križu te molitva za sve poginule i umrle hrvatske branitelje, a zatim i paljenje svijeća na grobovima poginulih hrvatskih branitelja koji počivaju na groblju u Križu)
  • 11,00 sati – Polaganje vijenca i paljenje svijeća kod Centralnog križa na groblju u Rečici Kriškoj.

Čestitka povodom Dana dobrovoljnih darivatelja krvi

Dana 25. listopada u Hrvatskoj se obilježava Dan dobrovoljnih darivatelja krvi. Koristim priliku da svim darivateljima krvi zahvalim jer darujući krv dio sebe ugrađuju u živote drugih ljudi ostavljajući, na taj način, neizbrisiv trag u njihovim životima postajući karika koja povezuje zdravlje i bolest na najčovječniji način, darujući im nadu u oporavak i život!

S poštovanjem,                                  

                                                                            OPĆINSKI NAČELNIK OPĆINE KRIŽ:
                                                                                      Marko Magdić, mag. oec.                           

Skip to content