PALJENJE I. ADVENTSKE SVIJEĆE – POČETAK ADVENTSKIH DOGAĐANJA U OPĆINI KRIŽ

Kako bi obilježili početak Adventa i donijeli blagdanski ugođaj, Općina Križ i ove godine nastavljaju tradiciju postavljanja adventskog vijenca u parku ispred Župne crkve Uzvišenja Sv. Križa.  Pridružite nam se pri paljenju prve svijeće adventskog vijenca ove nedjelje dana 27. studenog 2016. godine nakon Svete mise u 9 sati, te svake iduće sve do posljednje nedjelje Adventa, dana 18. prosinca 2016. godine.

Općina Križ u suradnji s Udrugama iz područja Općine i ove je godine pripremila mnoštvo adventskih događanja, a program Adventa u Općini Križ možete pogledati OVDJE.

Dođite na Katarinje u Križu

Udruga umirovljenika Općine Križ poziva vas na večer pjesme i plesa 25.11.2016. godine u petak, s početkom u 18 sati u Dom kulture Josip Badalić Križ  (kino sala).

U programu sudjeluju, osim domaćina Udruge umirovljenika Općine Križ i zbor Udruge umirovljenika Ivanić-Grad, zbor Udruge umirovljenika Dubrava te Mješoviti zbor Milka Trnina Vezišće kao i Vokalni ansambl Duga iz Dugog Sela. Dođite i dobro se zabavite!

Neposredno prije koncerta, u 17 sati u Galeriji Križ biti će otvorena izložba 25 autora likovne udruge Dugo Selo u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem iz Dugog Sela.

Kinološka prezentacija na Sportskom parku u Križu

Prezentacija športsko – radne kinologije (ŠRK) nekolicine entuzijasta, održati će se u subotu,  26.11.2016. godine na nogometnom igralištu Sportskog parka u Križu, s početkom u 14 sati.” Dođite i pogledajte te saznajte koje su sve mogućnosti školovanja i obuke pasa.

Skip to content