OBAVIJEST građanima o radovima asfaltiranja nogostupa u Moslavačkoj ulici u Novoselecu

Obavještavaju se građani da će se nakon rekonstrukcije glavnog plinovoda u Moslavačkoj ulici u Novoselcu izvoditi asfaltiranje nogostupa.
U cilju kvalitete i cjelovitosti izvedbe, Općina Križ će dodatno realizirati asfaltiranje kolnih ulaza u punoj širini ulaznih rampi.

Radovi će započeti 25. listopada 2016., a predvidivi završetak je 29. listopada 2016. godine.

S obzirom da će u trajanju radova asfaltiranja biti onemogućen promet kolnim ulazima, pozivaju se građani da korištenje svojih vozila prilagode i usklade prema dinamici radova asfaltiranja.

 

Predavanje o ekološkoj poljoprivredi

Pučko otvoreno učilište Ivanić-Grad u suradnji s POU Samobor i Zagrebačkom županijom, pozivaju sve zainteresirane na tribinu Zajedno za razvoj u srijedu, 26. listopada 2016. godine u 19 sati u Dom kulture Ivanić-Grad.

Tema: koje su prednosti i pravila u ekološkoj poljoprivredi, te mjere suzbijanja štetnih organizama

Predavačica: Marija Ševar

Ekološka poljoprivreda je sveobuhvatni sustav upravljanja poljoprivrednim gospodarstvima i proizvodnjom hrane. Ona ujedinjuje najbolju praksu zaštite okoliša, visoku razinu biološke raznolikosti, očuvanje prirodnih resursa, te standarde za dobrobit životinja i proizvodne metode prikladne potrošačima.

 

Obavijest o obilježavanju blagdana

Općina Križ u suradnji s Udrugom hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata 91. Otok Ivanić, prigodno će obilježiti blagdan Svih svetih, obilaskom grobova poginulih hrvatskih branitelja, polaganjem vijenaca kod Centralnog križa i paljenjem svijeća dana 28.10.2016. godine (petak) i to slijedećim redoslijedom:

10,00 sati    Mjesno groblje Križ

11,15 sati    Mjesno groblje Kloštar Ivanić

12,05 sati    Centralni spomenik poginulim hrvatskim braniteljima u Ivanić-Gradu

12,15 sati    Groblje Ivanić-Grad

Predstavnici Općine Križ, istog dana u 10,45 sati obići će mjesno groblje u Rečici Kriškoj i kod Centralnog križa položiti vijenac i zapaliti svijeće te u 11,00 sati posjetiti Spomen sobu poginulih branitelja Domovinskog rata u Galeriji Križ u Križu.

Skip to content