U Križu održana edukacija za obrtnike

Obrtnici 011Poduzetnici i obrtnici s područja općine Križ i grada Ivanić – Grada, prisustvovali su jučer u 18 sati u Društvenom domu u Križu programu edukacije o mogućnostima korištenja trenutno otvorenih natječaja, o e-knjigovodstvu i o aktualnostima.

Edukaciju su organizirali Udruženje obrtnika Ivanić Grad i Općina Križ, Razvojna agencija „IGRA“ u suradnji s Općinom Križ. Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić pozdravio je okupljene i zaželio im svima uspješan rad i još ovakvih predavanja kako bi se pomoglo privrednicima da  postignu vrijedne rezultate.

 

Obrtnici 009 Obrtnici 016 Obrtnici 021 Obrtnici 005

Uskrsna akcija Caritasa župe Križ

caritas uskrsŽupni Caritas župe Uzvišenja Sv. Križa, od prikupljenih novčanih priloga kupio je namirnice i higijenske potrepštine te su složeni paketi koje su volonteri Caritasa ovih dana podijelili 35 najugroženijih obitelji u Župi.

Novac za pakete prikupljen je na Cvjetnicu 20. ožujka 2016. godine, kada su volonteri župnog Caritasa župe Križ, na poticaj župnika vlč. Bože Pinjuha, organizirali akciju prodaje kolača i prikupljanja hrane i novčanih priloga za najpotrebnije u župi. Pozivu se odazvao velik boj župljana,pa je napravljeno 230 kutija kolača koje su prodane u kratkom vremenu što samo dokazuje da su stanovnici Općine Križ, ljudi širokog srca.

IZVOR: www.biskupija-sisak.hr

USKRSNA ČESTITKA OPĆINSKOG NAČELNIKA OPĆINE KRIŽ

Uskrsna izložba 009Drage sugrađanke i sugrađani,
u ozračju Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana, kojeg simbolizira svjetlo i vjera u život,  podijelite radost Uskrsa s najbližima u krugu obitelji i dragih prijatelja.
Želim da ovaj blagdan provedete u miru i blagostanju.
U ime Općine Križ i svoje osobno ime želim svima sretan Uskrs.

Općinski načelnik Općine Križ:
Marko Magdić, struč.spec.oec.

Skip to content