Započela izgradnja pristupne rampe za invalide kod Doma kulture Josip Badalić u Križu

Općina Križ jedna je od 17 županija, gradova i općina koje su u ovoj godini osigurale sredstva za sufinanciranje projekta rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom Ministarstva branitelja. Za projekt izgradnje pristupne rampe za invalide kod Doma kulture Josip Badalić u Križu, Ostvarila je sredstva u visini 22.840,49 kuna.

Ovih dana započeli su radovi na izgradnji pristupne rampe za invalide koja će zasigurno olakšati kretanje svim nepokretnim i slabo pokretnim osobama u korištenju svakodnevnih usluga poslovne banke, knjižnice ili kulturnih sadržaja smještenih unutar zgrade Doma kulture Josip Badalić u Križu.

Radovi bi trebali trajati oko tri tjedna te se u tom periodu mole građani za strpljenje tijekom provedbe istih.

    

Obnova horizontalne signalizacije na području Općine Križ

horizontalna signalizacija 003U tijeku je obilježavanja horizontalne prometne signalizacije na području Općine Križ, što uključuje ceste u nadležnosti Općine Križ te ceste u nadležnosti Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije.
Radovi bi trebali trajati do zaključno s 25. kolovozom 2015. godine te se stoga mole građani za razumijevanje i strpljenje prilikom izvođenja navedenih radova.

    

 

Skip to content