JOŠ JEDNA INVESTICIJA U OPĆINI KRIŽ!

U sjedištu Općine Križ općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić i zamjenik općinskog načelnika Mladen Rogić održali su konferenciju za medije zajedno sa predstavnicima tvrtke VEGGIE d.o.o. Janom Marincom i Ivanom Bosnićem o novoj investiciji u općini Križ. Tvrtka VEGGIE d.o.o. kupila je zemljište u Razljevu s namjerom izgradnje plastenika za proizvodnju povrća. Predviđeno ulaganje obuhvatilo bi izgradnju plastenika, sortirnicu, pakirnicu i bioenerganu. Uspješnost projekta jamči već sada osiguran plasman proizvoda a također i razmatranje dodatnog ulaganja u razvoj seoskog turizma. Ono što je vrlo važno je da će tvrtka zapošljavati 5-10 radnika u prvoj fazi predviđenog ulaganja. Vlasnici tvrtke članovi su Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika. Općina Križ odabrana je među raznim općinama u kojim su predstavnici tvrtke VEGGIE d.o.o. tražili odgovarajuće zemljište za svoj projekt baš zbog susretljivosti i otvorenosti za suradnju općinskog načelnika i zamjenika. Predstavnici tvrtke VEGGIE d.o.o. naglasili su da je općina Križ idealne pozicije i prometne povezanosti za njihovu proizvodnju i daljnji plasman, a da je također presudio i stav i želja lokalne vlasti za razvojem i novim mogućnostima proizvodnje i zapošljavanja lokalnog stanovništva.

presica 30.4.2014 009  presica 30.4.2014 011  presica 30.4.2014 012  presica 30.4.2014 014  presica 30.4.2014 015  presica 30.4.2014 016

MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA – ČESTITKA OPĆINSKOG NAČELNIKA

1_maj_letakSvim radnicama i radnicima općine Križ koji žive od svoga rada, prehranjuju svoje obitelji, školuju svoju djecu i privređuju za opće dobro zajednice, svima koji su ne svojom krivicom ostali bez posla, svim umirovljenicima koji su završili svoj radni vijek, mladima koji stječu obrazovanje ili čekaju zaposlenje, čestitam 1. svibanj- Međunarodni praznik rada.

Općinski načelnik Općine Križ: Marko Magdić

OBAVIJEST – JAVNA NABAVA ZA OPSKRBU ELEKTRIČNOM ENERGIJOM

Dana 28.04.2015. godine  u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske, objavljen je Poziv na nadmetanje za opskrbu električnom energijom.

Broj objave: 2015/S 002-0018135 Dokumentacija za nadmetanje se ne naplaćuje. 

Dokumentacija za nadmetanje može se preuzeti u elektronskom obliku na internetskoj stranici Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske: 

https://eojn.nn.hr/SPIN/application/ipn/DocumentManagement/NewPreglediDokumenataFrm.aspx

Rok za dostavu ponuda je 19.05.2015.  godine do 11,00 sati.

Skip to content