Javni poziva za dodjelu zakupa za državno poljoprivredno zemljište na području Općine Križ

Danas je objavljen javnog poziva za dodjelu zakupa za državno poljoprivredno zemljište na području Općine Križ s pripadajućim prilozima. Molimo Vas da danas objavite tekst javnog poziva s prilozima na oglasnim pločama i mrežnim stranicama. Javni poziv objavljen je i na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište.
Rok za dostavu ponuda je 15 dana računajući od prvog idućeg dana nakon objave Javnog poziva na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište.
Za stručnu pomoć oko ispunjavanja obrazaca Gospodarskog programa poljoprivrednici se mogu obratiti u najbliži ured Savjetodavne službe.
Prije ispunjavanja obrazaca Gospodarskog programa predlažemo da se detaljno prouče Upute za ispunjavanju Gospodarskog programa i Uredba o načinu vrednovanja gospodarskog programa korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske (NN 66/13).
Danas je objavljen Javni poziva za dodjelu zakupa za državno poljoprivredno zemljište na području Općine Križ s pripadajućim prilozima.  Javni poziv je objavljen na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište sa svim pripadajućim prilozima – javni-poziv-za-zakup 24.-studenoga-2014. Rok za dostavu ponuda je 15 dana računajući od prvog idućeg dana nakon objave Javnog poziva na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište. Za stručnu pomoć oko ispunjavanja obrazaca Gospodarskog programa poljoprivrednici se mogu obratiti u najbliži ured Savjetodavne službe. Prije ispunjavanja obrazaca Gospodarskog programa predlažemo da se detaljno prouče Upute za ispunjavanju Gospodarskog programa i Uredba o načinu vrednovanja gospodarskog programa korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske (NN 66/13).

Stručni skup: „IZAZOVI ZADRUŽNOG PODUZETNIŠTVA U POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI“

UDRUGA POSLOVNIH ŽENA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
„ZAGREBAČKI PRSTEN“
POZIVA VAS
na stručni skup pod nazivom
„IZAZOVI ZADRUŽNOG PODUZETNIŠTVA U POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI“
koji će se održati 26. studenog (srijeda) s početkom u 11:00 sati u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Ivanić-Grad (Moslavačka 11).
Cilj stručnog skupa je upoznati sudionike sa mogućnostima zadružnog povezivanja radi postizanja jače konkurentnosti, kvalitetnije proizvodnje i samozapošljavanja žena.
Program skupa:
„Izazovi zadružnog poduzetništva“
Vedrana Stecca, dipl. iur.
Predsjednica Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo
Ilda Stanojević, dipl. ing. agr.
pomoćnica predsjednice Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo
„Uloga županije u razvoju zadružnog poduzetništva“
mr. sc. Gordana Županac, dipl. ing.
pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije
„Zadružno poduzetništvo i mogućnost korištenja europskih fondova“
Predstavnik ministarstva poljoprivrede
Ana Bratko, dipl. ing. agr.
predsjednica Udruge
Primjer dobre prakse – „Zadruga zagrebački voćar“, Velika Gorica
Hrvoje Bunjevac, dipl, ing. agr.
Upravitelj Zadruge
Rasprava, pitanja, prijedlozi
Stručni skup organiziran je uz pomoć Zagrebačke županije, a namijenjen je svim zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima, udrugama, općinama i gradovima.
Pozivamo Vas da iskažete interes za predstavljanje vaše proizvodnje u dogovoru s organizatorima.
S poštovanjem,
Ana Bratko
predsjednica Udruge poslovnih žena Zagrebački prsten
Kontakt: Palma Klun Posavec
098/479-985
UDRUGA POSLOVNIH ŽENA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE „ZAGREBAČKI PRSTEN“ POZIVA VAS na stručni skup pod nazivom „IZAZOVI ZADRUŽNOG PODUZETNIŠTVA U POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI“ koji će se održati 26. studenog (srijeda) s početkom u 11:00 sati u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Ivanić-Grad (Moslavačka 11). Cilj stručnog skupa je upoznati sudionike sa mogućnostima zadružnog povezivanja radi postizanja jače konkurentnosti, kvalitetnije proizvodnje i samozapošljavanja žena. Program skupa: „Izazovi zadružnog poduzetništva“ Vedrana Stecca, dipl. iur. Predsjednica Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo, Ilda Stanojević, dipl. ing. agr. pomoćnica predsjednice Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo „Uloga županije u razvoju zadružnog poduzetništva“ mr. sc. Gordana Županac, dipl. ing. pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije, „Zadružno poduzetništvo i mogućnost korištenja europskih fondova“ Predstavnik ministarstva poljoprivrede Ana Bratko, dipl. ing. agr. predsjednica Udruge, Primjer dobre prakse – „Zadruga zagrebački voćar“, Velika Gorica Hrvoje Bunjevac, dipl, ing. agr. Upravitelj Zadruge,  Rasprava, pitanja, prijedlozi.  Stručni skup organiziran je uz pomoć Zagrebačke županije, a namijenjen je svim zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima, udrugama, općinama i gradovima. Pozivamo Vas da iskažete interes za predstavljanje vaše proizvodnje u dogovoru s organizatorima.
S poštovanjem,
Ana Bratko
predsjednica Udruge poslovnih žena Zagrebački prsten
Kontakt: Palma Klun Posavec
098/479-985
Skip to content