Općina Križ pomaže svojim poljoprivrednicima! Kupujte hranu proizvedenu u svom kraju!

finotekaKako bi pomogla poljoprivrednicima i ostalim proizvođačima hrane sa svog područja da lakše prodaju svoje proizvode, Općina Križ  uključila se u projekt FINOTEKA.com.  Tako se Općina izravno uključila u promociju svojih proizvođača na Centralnom mjestu tržišta domaće hrane u RH. Na internet stranici www.FINOTEKA.com svi proizvođači hrane s područja Općine Križ mogu POTPUNO BESPLATNO unijeti svoje proizvode u ponudu. Pozivaju se proizvođači da to učine već sada, neovisno o tome što trenutno možda ne traje prodaja njihovih proizvoda. Želimo da već sada potencijalni kupci na jednom centralnom mjestu mogu vidjeti što sve proizvode naši proizvođači.    Svi proizvođači koji se NE koriste internetom, u prostorijama Općine mogu preuzeti i popuniti obrazac te se tako i oni uključiti u projekt. Odmah nakon toga, cijela Hrvatska, a posebno žitelji Općine Križ moći će pomoću stranice www.FINOTEKA.com stupiti u izravan kontakt s našim proizvođačima te kupovati od njih hranu bez posrednika.
Pozivamo žitelje Općine Križ, kao i sve ostale, da izravno od naših proizvođača kupuju sljedeću hranu: voće i proizvodi, povrće i proizvodi, vina i ostala pića, pčelinji proizvodi, ulja, mesni proizvodi, svježe meso, jaja, gljive, mlijeko i proizvodi, riba i riblji proizvodi, zimnica, kukuruz i proizvodi, žitarice i proizvodi, biljni proizvodi.
Svo smo vrijeme svjesni da na području naše općine postoji veći broj proizvođača hrane koji proizvode proizvode iznimne kvalitete, ali nemamo naviku kupovati od njih. Želimo to promijeniti na dobrobit svih nas,  a pomoću jedinstvenog projekta FINOTEKA.com u kojem već sudjeluje preko 2000 proizvođača iz svih krajeva Hrvatske, uvjereni smo da ćemo u tome i uspjeti. Detaljnije o samom projektu pročitajte na www.FINOTEKA.com!

INA pomaže najmlađim članovima društva

Od početka suradnje s Dječjim vrtićom Križ INA se pokazala kao društveno odgovorna kompanija koja u praksi provodi ideje o ulaganju u zajednicu i brine za njezine najmlađe članove. Prvi put INA je pomogla prilikom prikupljanja pomoći za invalidska pomagala koja su bila potrebna bivšem polazniku vrtića Jakovu. INA je spremno odgovorila na molbu vrtića, a Udruga branitelja Domovinskog rata Ine samoinicijativno je uručila novčanu pomoć obitelji malog Jakova. Njihov postupak pokazao je da se na Inu uvijek može osloniti, te je suradnja nastavljena kroz mnoge projekte, od kojih je zadnji realiziran 10. rujna 2014., kada je postavljena ograda na igralištu Dječjeg vrtića Križ. Ovoj aktivnosti prethodila je izgradnja potočića s jezercem i postavljanje ljuljačke – kačaljke u suradnji s Udrugom branitelja Domovinskog rata Ina Naftaplin KVIN na istom igralištu, a krajnji rezultat rada i ulaganja je sigurno okruženje za polaznike vrtića, u kojem će djeca i odgojiteljice u igri i raznim aktivnostima provesti mnoge vesele trenutke. Kroz razne primjere INA je pokazala da shvaća važnost ulaganja u nove generacije i da im želi omogućiti ugodno i sigurno okruženje u kojem će provesti svoje djetinjstvo. Kako bi im zahvaliti, polaznici i zaposlenici Dječjeg vrtića Križ postavili su ploču na kojoj piše – INA ZNA – ZEMLJA JE ZA NAS STVORENA![nggallery id=336]

Skip to content