Obavijest korisnicima Proračuna Općine Križ

Obavještavaju se udruge i zajednice udruga te Dječji vrtić Križ, korisnici Proračuna Općine Križ, da u smislu odredaba Zakona o proračunu („Narodne novine“ broj 87/8.,136/12.) i Uputa za izradu financijskih planova za 2014.-2016. godinu Općinskog načelnika Općine Križ, najkasnije do dana 10.10.2013. godine dostave prijedlog Financijskog plana za 2014. godinu sa svim prilozima (prilozi su Financijski plan za naredne dvije godine i Prijavnica) odnosno prijedloge programa za koje planiraju sredstva iz Proračuna Općine Križ za 2014. godinu za financiranje ili sufinanciranje djelatnosti koju obavljaju.

JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE PROGRAMA JAVNIH POTREBA U DRUŠTVENIM DJELATNOSTIMA OPĆINE KRIŽ ZA 2014. GODINU

UPUTE ZA IZRADU FINANCIJSKIH PLANOVA ZA 2014.-2014. GODINU

FINANCIJSKI PLAN KORISNIKA PRORAČUNA ZA 2014. GODINU

FINANCIJSKI PLAN KORISNIKA PRORAČUNA-PROCJENA NAREDNE DVIJE GODINE

PRIJAVNICA

FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ KORISNIKA PRORAČUNA ZA 2014. GODINU

NAJAVA EMISIJE NEISPRIČANA PRIČA

Kroz emisiju JABUKE TV, pod nazivom Neispričana priča, urednice i voditeljice Jasenke Haleuš, može vidjeti ljepote Hrvatske koja obiluje tradicijom, raznolikim običajima i poviješću ali. Emisija otkriva nepoznato o poznatome te predstavlja okuse i mirise bogate gastronomske ponude.
Neispričana priča nametnula se kao izbor broj jedan većine gledatelja Jabuke TV i drugih televizija na području Hrvatske. Kroz 45 minuta možete prošetati kroz povijest prikazanih gradova i općina.
Ovog četvrtka, dana 3.10.2013. godine s početkom u 21,20 sati pogledajte emisiju snimljenu u Općini Križ, a u kojoj su predstavljene neke od zanimljivosti naše Općine. Reprizu emisije Neispričana priča JABUKE TV, možete pogledati u nedjelju 6.10.2013. godine s početkom u 17,00 sati.

Rješavanje pitanja horizontalne signalizacije kod škole u Novoselcu

Tijekom nedavnog uređenja kolnika kroz naselje Novoselec, kod područnog objekta Osnovne  škole Milke Trnine u Novoselcu, uklonjeni su upornici brzine.
S obzirom na količinu prometa i njegovu brzinu, a u cilju da prometovanje u neposrednoj blizini područne škole bude što sigurnije za djecu, posebno one najmlađe koji su tek krenuli u prve razrede, Općina Križ u kontaktu je s Županijskom upravom za ceste Zagrebačke županije radi pronalaženja najadekvatnijeg rješenja horizontalne signalizacije na tom dijelu ceste.
Želja je da se u što kraćem vremenu kraj područnog objekta Osnovne  škole Milke Trnine u Novoselcu, postave adekvatni uspornici brzine koji bi na najbolji način usporili promet i upozorili vozače na djecu u prometu.

Skip to content